DIGITALNI SISTEM ZA PATOLOGIJO

Sistem laboratorija za patologijo na mikroskopu , ki je univerzalen in izboljšuje obstoječo opremo ter potek dela. Z nadgradnjo sistema imate nizke stroške, sistem postane zelo učinkovit in zagotavljajo takojšnje prihranke.

 

Mikroskop ostaja najpomembnejše orodje za diagnostično testiranje raka, genetike in nalezljivih bolezni. Najdemo ga na vsaki mizi patologa, ponuja kakovost vida, ki je ni mogoče primerjati z nobeno digitalno napravo, je enostaven za uporabo in stroškovno učinkovit.

Augmentiqs povezuje mikroskop patologa z osebnim računalnikom in odpira kanal za večsmerno komunikacijo med računalnikom in mikroskopom prek razširjene resničnosti okularja in slikanja v realnem času. Digitalno prekrivanje optičnega pogleda vzorca patologom omogoča takojšen dostop do količinske in morfometrične programske opreme neposredno z mikroskopa in steklenega drsnika.

Vaš mikroskop postane platforma za izboljšanje vašega delovnega procesa

Augmentiqs, ki je nameščen  pod okular kateregakoli obstoječega svetlobnega mikroskopa, omogoča normalno gledanje optične ravnine mikroskopa, hkrati pa uporablja vgrajeno kamero za zajem vzora v živo in nov projekcijski sistem, ki ponuja razširjeno resničnost znotraj mikroskopski okular.

Set vključuje: programsko zbirko s programsko opremo za opombe, kvantitativno analitiko, telepatologijo v realnem času, samodejno poročanje in drugo.

Augmentiqs sistem še izboljšuje digitalno patologijo, tako da ponuja odprt API s pomočjo katerega se lahko vsaka programska oprema za digitalno patologijo namesti neposredno na mikroskop – vključno z umetno inteligenco.

Kombinirani pristop Augmentiqs zagotavlja celovito rešitev za vse osnovne – in napredne – tehnološke potrebe v procesu patologije.

Augmentiqs je celovita digitalna patologija na mikroskopu.

  • Telepatologija v realnem času (posveti, strokovni pregled, zamrznjeni odseki)
  • Računalniško podprta diagnostika (štetje celic, barvna segmentacija, AI)
  • Dopolnjena resničnost mikroskopskega okularja
  • Zajem slike in pripombe (Odpri format datoteke TIFF, PNG)
  • LIS integracija
  • Več